Családi nap
Nagy szeretettel hívunk és várunk Benneteket, családjaitokat és hitoktatóitokat (UTÓBBIAKNAK KÖTELEZŐ TOVÁBBKÉPZÉS!!!) a november 17-én Kecskeméten tartandó családtalálkozóra és hitoktatói továbbképzésre a Piarista Templomba, illetve Gimnáziumba ( Kecskemét, Piaristák tere 5.). A program 9-16 óráig tart, jelentkezni a Parázs Pasztorális Központon keresztül kell. Az előzetes jelentkezés fontos a szervezés miatt. Még fontosabb azonban, hogy a mellékelt plakátot kitegyétek templomaitokba és szóban is hirdessétek, buzdítsátok egyházközségeitek családjait a programon való részvételre!

2012. november 17-én, szombaton jó hangulatú Családtalálkozóra hívjuk az egyházmegye családjait Kecskemétre. A gyermekeket színes programokkal, tánc- és játszóházzal, zene- és bábfoglalkozással várjuk!
Ez a nap lesz egyházmegyénkben a hitoktatók őszi továbbképzése is. Bízunk benne, hogy olyan programokat találtunk ki és olyan előadót hívtunk, aki mindenki megelégedésére szolgál akár szülőként, akár szakemberként gyakorolja a nevelés művészetét. Előadónk, Uzsalyné Dr. Pécsi Rita neveléskutató, gyakorlott pedagógus. A honlapján több infót találhattok munkájáról.
 
Kérjük szépen, hogy elsősorban a Parázs Központ honlapján található jelentkezési lapot részesítsétek előnyben!
 
Szeretettel várjuk a család apraját-nagyját!
 
A szervezők nevében:
Hortobágyiné Dr. Nagy Ágnes
a Parázs Pasztorális Központ szakmai felelőse
 
Néma Attiláné Ella
a PPK koordinátora