Hirdetések 2018. november 4.

A hét ünnepei a következők:

– Hétfőn Szent Imre herceg, a magyar ifjúság védőszentjének emléknapja.

– Pénteken a Lateráni Bazilika felszentelésének ünnepe lesz.

– Szombaton Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító emléknapja.

Már nyugdíjas, de egészségileg magát jól tartó munkatársat keres a Főplébánia a Közösségi Ház takarítására és templomőri feladatok ellátására. Mindenképpen vallásgyakorló, megbízható, dolgozni szerető személyt szeretnénk alkalmazni. Kérünk mielőbbi jelentkezést a Főplébánia Irodájában hivatali időben!

  1. november 11-én Kalocsán a Nagyasszonyunk Katolikus Iskola aulájában rendezzük meg a Főegyházmegye Szinódusi Találkozóját. A téma idén a római Püspöki Szinódust követve az ifjúság hitben való segítése lesz. A program délután 14 órakor kezdődik és 18 órakor érseki misével ér véget. A találkozóról plakátot tettünk ki a hirdetőfalra, minden érdeklődőt szeretettel várunk. Regisztrálni a www.parazskozpont.hu honlapon keresztül lehet.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Szervezete Erzsébet kenyeret oszt a kecskeméti és Kecskemét környéki templomokban a szentmisék után.

November 17-én szombaton du. 14 órakor kezdődik Kiskőrösön a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Ifjúsági Rendezvénye. A rendezvényre nem csak konkrét közösséghez tartozó fiatalok, hanem minden érdeklődő fiatal hivatalos. Jelentkezni a www.parazskozpont.hu honlapon lehet. Kérjük, hogy a Kecskemétről jönni szándékozók jelezzék igényüket a plébános atyának is, hogy az utazást meg tudjuk szervezni! A programról szintén tettünk ki plakátokat.

Irgalom Forrása közbenjáró szolgálat lesz 2018. november 25-én délután fél 4-től a Kecskeméti Nagytemplomban. A tanítás témája: A buzgó ima titka. A tanítás után közbenjárás testi- és lelki gyógyulásért az Oltáriszentség előtt.

Gyónási lehetőség misén kívül:

– Attila atya keddenként de. 9-10 óráig,

– József atya novembertől szerdánként du. 17-18 óráig,

– Tibor atya csütörtökönként du. 16-17 óráig gyóntat a Nagytemplomban.

Közeledik az év vége. Hálásan köszönjük mindazok áldozatkészségét, akik az egyházközségi hozzájárulás befizetésével is segítették templomunk, plébániánk működését. Aki ezt még nem tette meg ebben az évben, kérem, szíveskedjék pótolni! Hálásan köszönünk minden segítséget, támogatást!

Facebook