Hirdetések-2022.07.03., Évközi 14. vasárnap

1. A hét ünnepei a következők:
– Kedden Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök ünnepe.
– Szerdán Gorretti Szent Mária szűz és vértanú emléknapja lesz.
2. Július 6-án, szerdán 17 órától Szeretetláng imaóra lesz a Nagytemplomban.
3. Zarándoklatot hirdetünk a Szentföldre 2022. okt. 6-11-ig. A zarándoklatról ismertetőt a sekrestyében és a Főplébánia irodájában lehet kérni hivatali időben. A jelentkezést a szervező irodán keresztül kell intézni, de kérjük, hogy a jelentkezők írassák fel nevüket, címüket és telefonszámukat nálunk is az Irodában!
4. A kecskeméti Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola a 2022/23-as tanévtől matematika, kémia szakos tanár illetve gyógypedagógus munkatársakat keres. Fényképes önéletrajzot az iskola portáján vagy az iskola e-mail címén lehet leadni.
5. A Piarista Gimnázium és Általános Iskola tanári állásokat hirdet különböző szakokkal. Részletek az iskola honlapján olvashatóak.
6. Ma délután lesz a Mária Kápolna búcsúja. 15 órakor keresztút, 16 órakor litánia, 16 óra 30 perckor pedig ünnepi szentmise lesz, amit Bábel Balázs érsek atya tart. Mindenkit szeretettel várnak.
7. Július 23-án szombaton a Puskás Arénában „Ez az a nap!” címmel ökumenikus ima- és dicsőítő nap lesz. Jegyeket a Korda könyvesboltban lehet kapni 3.200 Ft-os áron. A rendezvényről plakátokat tettünk ki, illetve tájékozódni lehet az ezazanap.hu honlapon.
8. Július 31-augusztus 7-ig kerül megrendezésre a 31. Bugaci Ifjúsági Lelkigyakorlatos Tábor. Szeretettel várjuk a fiatalokat! Regisztrálni kell és lehet a kitett plakátokon szereplő QR kód segítségével, illetve a www.hittanya.hu honlapon.
9. A Váci Egyházmegye fenntartásában lévő Szent Rita nevelőszülői hálózat hívő nevelőszülőket keres. Ez a tevékenység főállásban és más munka mellett is végezhető. A jelentkezők a kitett plakátokon szereplő elérhetőségeken érdeklődhetnek, illetve szórólapot kérhetnek a Nagytemplom sekrestyéjében.
10. A Szegedi Gál Ferenc Katolikus Egyetem által létrehozott Bolberitz Pál Intézet diplomára épülő szociális és mentálhigiénés képzéseket indít Kecskeméten 2022. szeptemberétől. A képzésekről szórólapot a Nagytemplomban a középső kis asztalkán lehet találni, illetve információkhoz lehet jutni a kecskemet@gfe.hu honlapon is. A képzések önköltségesek, a jelentkezési határidő augusztus 19-e.

11. Elkészültek a DvD-k az elsőáldozási videóval és fényképekkel. A Nagytemplom elsőáldozói a DvD-ket a sekrestyében vehetik át aláírással és a dátum feltüntetésével.

Facebook