Hirdetések 2018. Szeptember 30.

A hét ünnepei a következők:

– Hétfőn Lisieux-i Kis Szent Teréz szűz emléknapja lesz.

– Kedden a Szent Őrzőangyalok emléknapja.

– Csütörtökön Assisi Szent Ferenc emléknapja lesz.

Október a Rózsafűzér hónapja. Októberben minden este negyed hattól közösen imádkozzuk a Rózsafűzért a Nagytemplomban.

Most a héten szerdán du. fél öttől Szeretetláng engesztelés lesz a Nagytemplomban. Szeretettel várjuk az imádkozókat.

Ebben az évben is megrendezésre kerül Kecskeméten a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes segítő program október 12-14 között. Az eseményre a 72ora-kecskemet.eu weboldalon lehet jelentkezni október 3-a éjfélig. Itt a Nagytemplomban és a Főplébánián is megszervezzük a programot. Kérem az érdeklődő fiatalokat, hogy október 3-ig jelentkezzenek ne csak a weboldalon, hanem hitoktatójuknál, csoportvezetőjüknél is személyesen!

 

Idén is Rózsaeső imaestre hív bennünket a Nyolc Boldogság Közösség, október 6-án szombaton 18.00-tól a Szentcsalád Plébániára. Közös szentmise – tanúságtételek – tanítás- levélírás – imaharmincad indítása  –  lesz a program. Vendégünk: Ivanics Zoltán atya.  Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

Október 13-án szombaton ismét megrendezzük Kecskeméten az Élő Rózsafűzért. A várost bejáró ima-zarándoklat reggel 8 órakor kezdődik szentmisével a Nagytemplomban. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

 

Kétnapos zarándoklatot szervezünk Mátraverebély Szentkútra fiatalok számára (40 éves korig bezárólag). Az időpont október 20-21-e szombat és vasárnap. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet egy jelentkezési lap kitöltésével. A részvételi díj egy pályázati lehetőségnek köszönhetően csak 3.500 Ft. További részletek a jelentkezési lapon olvashatók.

Jövő vasárnap, október hónap első vasárnapján tartós élelmiszereket gyűjtünk a sekrestyében a rászorulók javára.

Szentföldi Zarándoklatot szervezünk Kecskemétről 2019. február 18-23 –ig. A részvételi díj: 275.000 Ft. A Zarándoklat programját el lehet kérni a sekrestyében, illetve Főplébánia Irodájában. A hivatalos jelentkezést és a befizetéseket a szervező Utazási Irodánál lehet kivitelezni, azonban a jelentkezők nevüket, címüket és telefonos vagy e-mailes elérhetőségüket szíveskedjenek megadni a plébánián is!

 

Facebook