Hirdetések 2019. január 27.

Évközi III. vasárnap – 2019. január 27.

  1. A hét ünnepei a következők:

– Hétfőn Aquinói Szent Tamás áldozópap emléknapja lesz.

– Csütörtökön Bosco Szent János áldozópap emléknapja.

– Szombaton Urunk bemutatása, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe.

  1. Irgalom Forrása közbenjáró szolgálat lesz ma, 2019. január 27-én délután fél 4-től a Kecskeméti Nagytemplomban. Dicsőítés, tanítás, majd közbenjárás testi- és lelki gyógyulásért az Oltáriszentség előtt.
  2. Február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a reggeli 8 órás szentmisében tartunk gyertyaszentelést. Kérem, aki gyertyát szeretne szenteltetni, a reggeli 8 órás szentmisére jöjjön!
  3. A Házasság hete idén február 8-tól 17-ig tart Kecskeméten, és számos értékes program lesz, amelyekre nem csak házasokat várunk! A Parázs Pasztorális Központ ismét szervez Vacsoraestet február 16-án, és Szerelmi kalandtúrát, amely április 6-ig tart.Bővebb információ és jelentkezés a Parázs Központ honlapján!Február 17-én vasárnap a szentmisék után megáldjuk a házaspárokat.
  4. Három hétvégés AVE Kurzus szerveződik Budapesten elvált, külön élő, özvegy, soha meg nem házasodott édesanyák és édesapák részére. Az AVE Kurzus három egymásra épülő hétvége, ami együtt teljes, azokat várjuk, akik végig rész tudnak venni. Az időpont: 2019. február 2-3., március 2-3. és március 30-31. A program ingyenes, vidékieknek szállás lehetséges.
    Jelentkezni a www.avelap.hu honlapon keresztül lehetséges. A kurzusról tettünk ki plakátot és néhány szórólapot a kis asztalra.
  5. Akik a februári Szentföldi Zarándoklatra nem tudtak bejelentkezni, de szeretnének oda eljutni, azoknak egy másik lehetőséget ajánlunk a figyelmébe. Szerveződik egy másik Szentföldi zarándoklat 2019. június 27 – július 2-ig. A részvételi díj: 312.000 Ft. A zarándoklat programját el lehet kérni a sekrestyében, illetve a Főplébánia irodájában. A hivatalos jelentkezést és a befizetéseket a szervező Utazási Irodánál lehet kivitelezni, azonban a jelentkezők nevüket, elérhetőségüket szíveskedjenek megadni a plébánián is! A zarándoklat lelki vezetője Tóth Tibor káplán atya lesz.
  6. Kérjük, hogy azok a jegyespárok, akik az idei évben szeretnének egyházi házasságot kötni templomainkban, szíveskedjenek bejelentkezni az év első két hónapjában a plébánián, hogy a jegyes kurzusról és egyéb tennivalókról tudjuk tájékoztatni őket! Köszönjük.
  7. A Szent Imre Katolikus Óvoda diplomás óvodapedagógust keres. Érdeklődni az intézmény Szent Imre utcai irodájában az intézményvezetőnél lehet.
  8. Év eleji képviselőtestületi Gyűlést tartunk a plébániai képviselőtestület számára a plébánia hivatalban 2019. január 29-én kedden este 19 órától. Kérem a képviselőtestület tagjait, hogy szíveskedjenek eljönni erre a fontos gyűlésre! Köszönjük!
Facebook