Hirdetések-2022.07.10., Évközi 15. vasárnap

1. A hét ünnepei a következők:
– Hétfőn Szent Benedek apát ünnepe.
– Pénteken Szent Bonaventura püspök és egyháztanító emléknapja lesz.
2. Július 23-án szombaton a Puskás Arénában „Ez az a nap!” címmel ökumenikus ima- és dicsőítő nap lesz. Jegyeket a Korda könyvesboltban lehet kapni 3.200 Ft-os áron. A rendezvényről plakátokat tettünk ki, illetve tájékozódni lehet az ezazanap.hu honlapon.
3. Július 31-augusztus 7-ig kerül megrendezésre a 31. Bugaci Ifjúsági Lelkigyakorlatos Tábor. Szeretettel várjuk a fiatalokat! Regisztrálni kell és lehet a kitett plakátokon szereplő QR kód segítségével, illetve a www.hittanya.hu honlapon.
4. Hittanos tábort szervezünk a lakiteleki Népfőiskolára, a Hungaricum Ligetbe általános iskolás korú hittanos gyerekeknek 2022. augusztus 8-11-ig. A részvételi díj 15.000 Ft. Mindösszesen 2-3 hely van már csak, amit viszont szeretnénk betölteni. A táborról részletes leírást a sekrestyében vagy a Főplébánia Irodájában lehet kérni hivatalos időben. Kérjük, hogy akit érdekelne, mindenképp jelentkezzen ezen a héten!
5. A Váci Egyházmegye fenntartásában lévő Szent Rita nevelőszülői hálózat hívő nevelőszülőket keres. Ez a tevékenység főállásban és más munka mellett is végezhető. A jelentkezők a kitett plakátokon szereplő elérhetőségeken érdeklődhetnek.
6. Elkészültek a DvD-k az elsőáldozási videóval és fényképekkel. A Nagytemplom elsőáldozói a DvD-ket a sekrestyében vehetik át aláírással és a dátum feltüntetésével.
7. A Szegedi Gál Ferenc Katolikus Egyetem által létrehozott Bolberitz Pál Intézet diplomára épülő szociális és mentálhigiénés képzéseket indít Kecskeméten 2022. szeptemberétől. A képzésekről szórólapot a Nagytemplomban a középső kis asztalkán lehet találni, illetve információkhoz lehet jutni a kecskemet@gfe.hu honlapon is. A képzések önköltségesek, a jelentkezési határidő augusztus 19-e.
8. Zarándoklatot hirdetünk a Szentföldre 2022. okt. 6-11-ig. A zarándoklatról ismertetőt a sekrestyében és a Főplébánia irodájában lehet kérni hivatali időben. A jelentkezést a szervező irodán keresztül kell intézni, de kérjük, hogy a jelentkezők írassák fel nevüket, címüket és telefonszámukat nálunk is az Irodában!

Facebook