Hirdetések-Július 30., Évközi 17. vasárnap

1. A hét ünnepei a következők:
– Hétfőn Loyolai Szent Ignác áldozópap emléknapja lesz.
– Kedden Ligouri Szent Alfonz püspök, egyháztanító emléknapja.
– Pénteken Vianney Szent János áldozópap emléknapja lesz.

2. Szeretetláng engesztelés lesz augusztus 2-án szerdán 17 órakor a Nagytemplomban. Szeretettel várjuk az imádkozókat.

3. A kecskeméti Piarista Óvoda óvodapedagógust és pedagógiai asszisztens-dajka munkatársat keres. Részletek az iskola honlapján.

4. A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye megalapította a Szent Asztrik Imaszövetséget a papi hivatásokért. Az imaszövetségbe a középső kis asztalkán kitett jelentkezési lappal lehet jelentkezni. A kitöltött jelentkezési lapot a Szent Család Plébániára kell visszaküldeni. A naponta végzendő imádságot pedig le lehet vágni a jelentkezési lapról. Szeretettel kérjük a kedves híveket a belépésre.

5. Augusztus 13-án vasárnap lesz a Nyárlőrinci búcsú, melynek ünnepi szentmiséjét de. 10 órakor Bábel Balázs érsek atya mutatja be. Szintén augusztus 13-án lesz a helvéciai búcsú is, amelynek ünnepi szentmiséje fél 11-kor Bíró László nyugalmazott püspök atya tartja. Mindkét alkalomra szeretettel várják a kecskeméti híveket is a plébános atyák.

6. A hívek kezdeményezésére elindítottunk egy folyamatot, hogy a Mária Rádió frekvenciát kapjon itt Kecskeméten is. Ehhez szükséges, hogy minél több érdeklődő aláírásával is igazolja ezt a kérést. Az aláíró ívek megtalálhatók a Főplébánia irodáján, a Nagytemplom sekrestyéjében és a kis kegytárgyboltban is az előtérben. Kérem, aki szívesen hallgatná a Mária Rádiót, szíveskedjen aláírni. Köszönjük!

Facebook