Hirdetések-Augusztus 20., Szent István király ünnepe

1. A hét ünnepei a következők:
– Hétfőn Szent X. Pius pápa emléknapja.
– Kedden a Boldogságos Szűz Mária Királynő emléknapja.
– Csütörtökön Szent Bertalan apostol ünnepe.
– Pénteken Kalazanci Szent József, a Piaristák alapítója emléknapja.

2. Pénteken, Kalazanci Szent József ünnepén a piarista templomban este fél hétkor lesz Görbe László és Holczer József piarista atyák aranymiséje. Adjunk hálát velük együtt az 50 éves papi szolgálatért!

3. Magyar Szent Család Zarándoklat lesz Szentkirály-Lakitelek-Nyárlőrinc-Szentkirály útvonalon augusztus 26-27-én. Részleteket a kitett plakátokon olvashatunk. A Szentkirályi búcsú ünnepi miséje augusztus 27-én de. 10 órakor lesz. Szeretettel várják a híveket.

4. A Vodicai nagybúcsú szeptember 9-10-én lesz 2023-ban. A részleteket a kihelyezett plakáton olvashatjuk.

5. „Egy úton Zarándoklat” lesz Lajosmizsétől a kecskeméti Mária Kápolnáig. Indulás reggel 7 órakor a lajosmizsei templomból. Szeretettel várják a híveket, részletek a kitett plakátokon olvashatók.

6. A hívek kezdeményezésére elindítottunk egy folyamatot, hogy a Mária Rádió frekvenciát kapjon itt Kecskeméten is. Ehhez szükséges, hogy minél több érdeklődő aláírásával is igazolja ezt a kérést. Az aláíró ívek megtalálhatók a Főplébánia irodáján, a Nagytemplom sekrestyéjében és a kis kegytárgyboltban is az előtérben. Kérem, aki szívesen hallgatná a Mária Rádiót, szíveskedjen aláírni. Köszönjük!

Facebook