Hirdetések-Augusztus 27., Évközi 21. vasárnap

1. A hét ünnepei a következők:
– Hétfőn Szent Ágoston püspök és egyháztanító emléknapja.
– Kedden Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja.

2. Szeretetláng engesztelés a Nagytemplomban aug. 30-án 17 órától.

3. Szeptember 3-án vasárnap Kadafalván a fél 9-es szentmisében mutat be aranymisét Holczer József piarista atya. Mindenkit szeretettel várnak!

4. Missziós napot szervezünk szeptember 16-án szombaton a Főtéren, a Nagytemplomban és a Főplébánián. De. 10 órától missziós sátor lesz a Kossuth szobor mellett, valamint egész nap színes programok. A részletekről hamarosan szórólapok és plakátok készülnek.

5. A Vodicai búcsú szeptember 9-10-én lesz. Részletek a plakátokon!

6. Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket. Számukra felkészítő csoport indul szeptember végén. Kérjük, adják meg elérhetőségeiket a Plébánia Irodáján, és értesíteni fogjuk őket.

7. Elsőáldozásra felkészítő csoportok indulnak általános iskolásoknak, valamint bérmálásra felkészítő csoportok nyolcadikos és középiskolás korú fiataloknak a Főplébánia szervezésében. Az elsőáldozói és bérmálkozói csoportokba lehet jelentkezni szeptember elejétől a hitoktatóknál, illetve tájékozódni lehet a Főplébánia irodájában.

8. A hívek kezdeményezésére elindítottunk egy folyamatot, hogy a Mária Rádió frekvenciát kapjon itt Kecskeméten is. Ehhez szükséges, hogy minél több érdeklődő aláírásával is igazolja ezt a kérést. Az aláíró ívek megtalálhatók a Főplébánia irodáján, a Nagytemplom sekrestyéjében és a kis kegytárgyboltban is az előtérben. Köszönjük!

Facebook