72 óra kompromisszum nélkül – Kecskemét

A 72 óra kompromisszum nélkül egy szociális önkéntes akció, amelyet a három történelmi keresztény egyház szervez. Az akció Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz 72 órán keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat: intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése különböző közösségeknek.

Az elmúlt hétvégén a kecskeméti fiatalok is bekapcsolódtak az országos, sőt, több környező országban azonos időben megvalósuló programsorozathoz. Kecskeméten közel 60 fiatal igyekezett önkéntes szolgálatával szebbé, jobbá tenni egyre inkább önző világunkat.

A nappali munka után a résztvevők esténként remek hangulatú összejöveteleken erősítették egymásban a hitet: “Több vagy, ha adsz!”

Istennek legyen hála!

https://youtu.be/BQQWTGdnpx4

 

Mai névnap: Fábián, Sebestyén

Közeledő események

jan
20
vas
17:00 Ökumenikus imahét
Ökumenikus imahét
jan 20 @ 17:00 – jan 27 @ 18:00
Ebben az évben 2018. január 20-27-ig tart a keresztények egységéért végzett ökumenikus imahét. Kecskeméten ezúttal a református templomban lesznek az ökumenikus imaórák január 21-e hétfőtől január 26-a szombatig.  Az imaórák[...]

Kategória

Facebook