Hirdetések-Október 8., Magyarok Nagyasszonya

1. A hét ünnepei a következők:
– Ma, vasárnap Magyarok Nagyasszonya ünnepe van.
– Szerdán Szent XXIII. János pápa emléknapja lesz.

2. Október hónapban minden este negyed hattól, az esti szentmisék előtt közösen imádkozzuk a Rózsafűzért a Nagytemplomban.

3. Szeretettel kérjük önkéntes templomtakarítók jelentkezését a hétfő délelőtti órákban a Nagytemplomba. Hálásan köszönjük a segítséget!

4. Szeretetláng engesztelés lesz október 11-én szerdán délután negyed öttől a Nagytemplomban. Szeretettel várjuk az imádkozókat.

5. Szentmise lesz a Barátok templomában Szent Filoména tiszteletére október 14-én szombaton este 18 órakor.

6. Hamarosan elindul a felkészítő csoport azoknak a felnőtteknek a számára, akik nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket. Aki még jelentkezne, kérem, tegye meg lehetőleg ezen a héten az Irodán!

7. Várunk új érdeklődőket a középiskolás és egyetemista-főiskolás korú ifjúsági csoportjainkba is. Jelentkezni Finta József atyánál lehet.

8. Elsőáldozásra felkészítő csoportok indulnak általános iskolásoknak, valamint bérmálásra felkészítő csoportok nyolcadikos és középiskolás korú fiataloknak a Főplébánia szervezésében. Az elsőáldozói és bérmálkozói csoportokba lehet még jelentkezni a hitoktatóknál, illetve tájékozódni lehet a Főplébánia irodájában. Szeretettel biztatom a családokat, gyerekeket, éljenek a szentségek ajándékával!

Facebook