Hirdetések-Október 15., Évközi 28. vasárnap

1. A hét ünnepei a következők:
– Kedden Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja.
– Szerdán Szent Lukács evangélista ünnepe lesz.

2. Október hónapban minden este negyed hattól, az esti szentmisék előtt közösen imádkozzuk a Rózsafűzért a Nagytemplomban.

3. Szeretettel kérjük önkéntes templomtakarítók jelentkezését a hétfő délelőtti órákban a Nagytemplomba. Hálásan köszönjük a segítséget!

4. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége előadást szervez a Közösségi Ház Nagytermében október 25-én szerdán 18 órakor. Az előadást Rosta Szabolcs múzeumigazgató tartja a Pétermonostorai (Bugac melletti) ásatásokról. Mindenkit szeretettel várnak.

5. Elsőáldozásra felkészítő csoportok indultak általános iskolásoknak, valamint bérmálásra felkészítő csoportok nyolcadikos és középiskolás korú fiataloknak a Főplébánia szervezésében. Az elsőáldozói és bérmálkozói csoportokba lehet még jelentkezni a hitoktatóknál, illetve tájékoztatást kérni a Főplébánia irodájában. Szeretettel biztatjuk a családokat, gyerekeket, éljenek a szentségek ajándékával!

6. Várunk új érdeklődőket a középiskolás és egyetemista-főiskolás korú ifjúsági csoportjainkba is. Jelentkezni Finta József atyánál lehet.

7. A hívek kérésére elindítottunk egy folyamatot, hogy a Mária Rádió frekvenciát kapjon itt Kecskeméten is. Ehhez szükséges, hogy minél több érdeklődő aláírásával igazolja ezt a kérést. Az aláíró ívek megtalálhatók a Főplébánia irodáján, a sekrestyében és a kis kegytárgyboltban is az előtérben. A szükséges aláírásoknak még csak jó fele gyűlt össze. Kérjük, aki egyetért vele, mielőbb írja alá az ívet!

Facebook